خب :)))))) (خنده شیطانی)
از اونجایی که من صداتون رو شنیدم، شما بدون این که ثبت نام کنین عضو گروه صوتی شدین :) امکان استعفا هم ندارین. فقط باید روی سرعتتون کار کنیم
خیلی ممنون. خوشحالم خوشتون اومده. امیدوارم با کمک بچهها بتونیم کارای بیشتری ارائه بدیم.
برای میکس که گفتین مشکلی نداشت... اولاً خیلی خوشحالم که تونستم یه کار نسبتا خوب ارائه بدم اما از دید خودم که توی ریز جزئیاتش بودم... وقتی گوشش میکنم یه جاهاییش اصن عرق شرم میریزم

چون خودم قشنگ میدونم کجاهاش داره جاده خاکی میره و این حرفا.
برای امکانات هم... میخوام امکانات گروه صوتی رو خدمتتون معرفی کنم که اگه بعداً خواستین خودتون گروه صوتی راه بندازین یه راهنمایی داشته باشین:
- یک عدد گوشی سامسونگ :/ (میکروفون)
- یک عدد کامپیوتر :| (میکس)
برای گویندهها... توی قسمت معرفی پادکست اول گویندهها رو معرفی کردم ولی شاید بهتر باشه به صورت جرئیتر هم بگم و توی پست اول هم اضافه کنم البته: اون سلام همگانی، چند تا فایل صوتی از بر و بچههای خود سایت بود؛ «سلام به بوکپیج خوش آمدید» و «صفحات کتاب جذاب زندگی خود را...» (که آخر پادکست بود) هم خودم بود؛ قسمت معرفی هم سمیه خانم proti و حمیدرضا Hamid_rz_ بودن؛ صدای اصلی هم که رفیق بنده بود، حسین مولایی (خارج سایت).
بازم ممنون. امیدوارم کارای بیشتری بتونیم ارائه بدیم.
شاید

ولی! ولی!
بچهمدرسهایها همیشهی خدا مظلوماند! این داستان هم اصلا به هدف انتقامگیری از معلما نوشته شده :))))))) اسم رو هم اینجوری نوشتن که مظلومیت ما (مای سابق، ما که دیگه نمیریم :( ) رو نشون بدن