خب خب خب از اون جایی که یه کتاب جزوه یافتم که توضیح میداد در مورد انتگرال و خودمم کش رفته بودمش از لپ تاپ دوستم ، گفتم به اشتراکش بزارماین شما و این انتگرال خور
http://s3.picofile.com/file/82192828...lKhor.pdf.html
خب خب خب از اون جایی که یه کتاب جزوه یافتم که توضیح میداد در مورد انتگرال و خودمم کش رفته بودمش از لپ تاپ دوستم ، گفتم به اشتراکش بزارماین شما و این انتگرال خور
http://s3.picofile.com/file/82192828...lKhor.pdf.html
ویرایش توسط Anobis : 01-27-2016 در ساعت 00:41
... خودخواهی و غرور، دو چیز متفاوتند، هر چند که معمولا مترادف گرفته می شوند. ممکن است کسی مغرور باشد اما خودخواه نباشد. غرور بیشتر به تصور ما از خودمان بر می گردد، خودخواهی به چیزی که دیگران درباره ما می گویند...!
...ممکن است بدون قصد بدخواهی برای دیگران بدی کرد و میتوان از روی سهو و خطا سبب بدبختی دیگران شد. بی فکری، عدم توجه به احساس دیگران و عدم تصمیم باعث چنین کارهایی میشود...!
غرور و تعصب / جین اوستین / مترجم: رضا رضایی
خسته نباشی
فقط خیلی دوست دارم بدونم تو انجمن کتاب چند نفر واقعا این تاپیک ها رو دنبال میکنن![]()
ویرایش توسط Anobis : 10-26-2015 در ساعت 17:58
... خودخواهی و غرور، دو چیز متفاوتند، هر چند که معمولا مترادف گرفته می شوند. ممکن است کسی مغرور باشد اما خودخواه نباشد. غرور بیشتر به تصور ما از خودمان بر می گردد، خودخواهی به چیزی که دیگران درباره ما می گویند...!
...ممکن است بدون قصد بدخواهی برای دیگران بدی کرد و میتوان از روی سهو و خطا سبب بدبختی دیگران شد. بی فکری، عدم توجه به احساس دیگران و عدم تصمیم باعث چنین کارهایی میشود...!
نه!! منحل نکنین بیشتره بچه ها اواخر دهه ی هفتادن خود من سال آینده کنکور دارم بقیه هم دیر یا زود دارن.
آقا من درخواست داده بودم برای آموزش انتگرال
موردی داره
یه چیز بگم بخندیم؟
من این کتاب رو خیلی وقته که دارم ولی اصلاً یادم نبود![]()
از بس پوشه های سیستمم مرتبه گم شده بود
هه هه هه
راستی اگر کتابی برای مشتق دارید معرفی کنید
.
.
شاید اونم داشته باشم![]()
"تا هستم جهان ارثیه بابامه
سلاماش، همه عشقاش، همه درداش، تنهاییاش
وقتی هم نبودم،
مال شما"
ریاضی کلا مورد تنفره من که همیشه با ریاضی مشکل داشتم